Om mig

Om mig

Mitt namn är Rebecka Björklund och jag har arbetat som psykolog sedan min examen januari 2013 (som legitimerad psykolog sedan 2014).


Jag är utbildad inom såväl Kognitiv Beteendeterapi (KBT) som Psykodynamisk terapi (PDT) och är bekväm med att arbeta utifrån båda metoderna. Mina första år arbetade jag inom Barn- och Ungdomspsykiatrin (2013-2016), därefter har jag arbetat inom primärvården (vårdcentral och Barn- och Ungdomsmedicinska mottagningar). Jag arbetar både med barn, ungdomar och vuxna. Jag har erfarenhet av utredning av neuropsykiatriska funktionshinder (ADHD, autismspektrumstörningar) och är van vid att arbeta med behandling med personer som har neuropsykiatriska funktionsvariationer. I mitt arbete är jag mån om att arbeta evidensbaserat men samtidigt vara flexibel och kreativ. 


För närvarande arbetar jag i huvudsak digitalt, men har också möjlighet att ta emot i lokaler på Blå Vinden vid St Eriksplan (Stockholm), såvida det är i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.


Utöver min privata verksamhet arbetar jag med chatterapi åt Mendly. Jag är även med i Meela, ett projekt som går ut på att matcha klienter och terapeuter med varandra.

KVALIFIKATIONER


År i verksamheten: 8+

Utbildning: Psykologprogrammet, Umeå universitet

Examensår: 2013

Legitimation: 2014